Site icon olovka.info

Najveća Lagunina Noć knjige do sada! VIDEO

laguna noć knjige

Omiljena manifestacija svih ljubitelja pisane riječi, jubilarna 25. Noć knjige i ovog puta će trajati puna tri dana, od 10. do 12. decembra 2021, na čak 63 lokacije u knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca u 33 grada u Srbiji i regionu (Banjaluka, Bijeljina, Tuzla, Sarajevo, Gradiška, Prijedor, Podgorica, Nikšić), kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs pod pokroviteljstvom Eurobank Srbije.

Lagunina Noć knjige

Organizatori ovog svojevrsnog festivala knjige su izdavačka kuća Laguna i knjižarski lanac Delfi.

Osim ponude više od 50.000 naslova, brojnih hitova domaće i svjetske književnosti, i ove godine pripremamo fantastične popuste do čak 40% i sjajne poklone!

Popusti na Lagunina izdanja: za kupovinu jedne knjige 25%, za dvije knjige 30%, za tri knjige 35%, a za četiri ili više knjiga 40%.

Na knjige drugih izdavača koji su se priključili Noći knjige, strana izdanja i gift asortiman važiće popust od čak 20%, dok će Games u knjižari „Borislav Pekić“ u Knezu odobravati popust od 15% na sve igre, dodatnu opremu, gift, figure i prateći gejming program.

Za vrijeme trajanja Noći knjige neće važiti Premium pogodnosti na delfi.rs, kao i pogodnosti članova Laguninog kluba čitalaca na laguna.rs.

Isporuka će biti besplatna za sve porudžbine preko sajtova laguna.rs i delfi.rs na teritoriji Republike Srbije. Povlašćena cijena isporuke DHL-om za porudžbine preko sajta delfi.rs u toku trajanja manifestacije za teritoriju Hrvatske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine iznosiće 10 evra.

Cijene isporuke za porudžbine preko sajta laguna.rs za teritoriju Crne Gore i Bosne i Hercegovine obračunavaju se prema važećem povlašćenom cjenovniku.

Specijalna cijena isporuke DHL-om za porudžbine preko sajta laguna.rs za teritoriju Hrvatske iznosiće 10 evra. 


Susreti sa omiljenim piscima ostaju dugo u sjećanju, a potpisan primerak knjige draga uspomena. I ove Noći knjige pisci će posjećivati Lagunine i Delfi knjižare i družiti se sa čitaocima.

(Izdavačka kuća Laguna)

Exit mobile version