Site icon olovka.info

NAJSKUPLJI MEKSIKANAC U ISTORIJI Himenez u Juventusu za 80 miliona evra

Raul Himenez

epa08567302 Chelsea's Kurt Zouma (L) in action against Wolverhampton Wanderers's Raul Jimenez (R) during the English Premier League match between Chelsea and Wolverhampton Wanderers in London, Britain, 26 July 2020. EPA-EFE/Daniel Leal-Olivas/NMC/Pool EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.

Raul Himenez će napustiti Vulverhempton i najvjerovatnije postati član Juventusa, a torinski klub je u trci za 29-godišnjeg napadač pobijedio čelnike Mančester Junajteda.

Kako prenosi španski AS transferće da iznosi 80 miliona evra, a na taj način Himenez će da postane najskuplji meksički fudbaler u istoriji.

On je na 50 utakmica u svim takmičenjima u sezoni 2019/20 za “vukove” postigao 26 golova (17 u Premijer ligi) i imao 10 asistencija.

Ranije je igrao za Benfiku i Atletiko Madrid, te u domovni za Ameriku. Vulverhempton je zamjenu za njega pronašao u Bragi, odakle će za 30 miliona evra stići 27-godišnji Portugalac Žoao Paulo Dias Fernandez Paulinjo.

Darko Basara, srpskainfo.com

Exit mobile version