Site icon olovka.info

Na prodaju kuća u kojoj je sniman film “Noć vještica”

noć vještica

Kuća u kojoj je snimana kultna franšiza “Noć vještica” prodaje se za 1,8 miliona dolara.

Vila u Pasadeni u Kaliforniji u vlasništvu je iste porodice skoro tri generacije i ima ogromnih 5.258 kvadratnih metara zajedno sa četiri spavaće sobe i tri kupatila.

“Da, ovo je bila lokacija za snimanje filma ‘Noć veštica’ iz 1978. godine, kao kuća Lori Strod (koju je glumila Džejmi Li Kertis)“, navela je agent za nekretnine Hajdi Babkok u opisu nekretnine, koja je danas oglašena za prodaju.

“Ako pogledate film, prepoznaćete zloglasnu klupu na kojoj je sjedela Džejmi Li Kertis, držeći bundevu”, dodala je Babkok, prenosi ”Njujork post”.

Ona je navela da je kuća podijeljena na tri odvojene jedinice.

“Jedinica br. 1 je veliki apartman sa jednom spavaćom sobom sa kupatilom, dnevnim boravkom, trpezarijom, kuhinjom, ostavom, podrumom i velikom verandom. Druga jedinica ima dva kreveta, kupatilo i kuhinju, a treća ima jedan krevet i kupatilo, dnevni boravak i kuhinju”, navodi se u opisu kuće.

Prema riječima agenta, svaka od tri jedinice ima prelijep pogled na okolno drveće i komšiluk, a ”ova izuzetna nekretnina predstavlja divno mesto za život, rad i igru u jednoj od najpoželjnijih zajednica u okrugu Los Anđeles”.

Kako podsjeća njujorški tabloid, Kertis (64) je prvi put igrala Lori Strod u kultnom filmu iz 1978. i ponovila tu ulogu nekoliko puta pre poslednjeg nastavka franšize 2022. godine.

“Noć vještica”
Exit mobile version