Site icon olovka.info

Na kraju Netflixovog filma “Ne gledaj gore” krije se zanimljivo iznenađenje SPOILER UPOZORENJE!!!

film ne gledaj gore

Na Netflix je stigla naučnofantastična crna komedija “Ne gledaj gore”, prepuna zvjezdanih imena, koja već ruši rekorde gledanosti.

U glavnim ulogama su Jennifer Lawrence i Leonardo DiCaprio, a u ostalim ulogama su Meryl Streep, Jonah Hill, Rob Morgan, Ron Perlman, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Kid Cudi, Mark Rylance i Cate Blanchett.

Jennifer i DiCaprio glume astronome koji putuju Amerikom kako bi obavijestili stanovništvo da ogroman meteor leti prema Zemlji i prijeti uništenju planete, no njihova upozorenja nailaze na ismijavanje i ignoriranje javnosti.

Upozoravamo, ako još uvijek niste pogledali film – slijede spoileri!!!

Očekivano, Jennifer i DiCaprio ne sprječavaju asteroid da udari o Zemlju. Plan za razbijanje meteora – koji je izmislio milijarder Peter Irsherwell (Mark Rylance) – propada. I Peter i predsjednica Janie Orlean koju je utjelovila Meryl Streep, lažu i govore da moraju u kupaonicu, te bježe iz sobe. Ispostavilo se da imaju plan bijega za sebe i najbogatije Amerikance: oko 2000 ljudi će se zamrznuti i pobjeći na letjelici koja je programirana da pronađe planet koji može podržati život.

Astronomu dr Randallu Mindyju kojeg glumi DiCaprio ponuđeno je mjesto na brodu, ali on tu ponudu odbija. Umjesto toga, svoje posljednje trenutke provodi kuhajući i jedući večeru sa svojom obitelji, Kate (Jennifer Lawrence), njezinim svojevrsnim dečkom Yuleom (Timothée Chalamet) i njihovim prijateljem i kolegom dr. Teddyjem (Rob Morgan). Dok se svijet oko njih trese, oni večeraju i razgovaraju.

Mnogi gledatelji završili su gledanje filma s odjavnom špicom, oni koji su i nju odlučili pogledati susreli su se s dvije umetnute scene koje otkrivaju što se dogodilo sa izbjeglicama sa Zemlje, 22 740 godina nakon što je razorni asteroid pogodio Zemlju.

Svemirski brod s bogatim stanovnicima Zemlje konačno je pronašao nastanjiv planet te prikazuje susret Zemljana sa stvorenjem nalik dr Seussu.

Druga scena na samom kraju odjavne špice prikazuje lik Jasona Orleana kojeg utjelovljuje Jonah Hill, a koji nakon neuspješnog bijega sa Zemlje izlazi iz ruševina, nakon što je asteroid udario u Zemlju. Prva stvar koju je učinio, nakon što je pozvao mamu, je vađenje pametnog telefona i snimanje videa za društvene mreže u ulozi posljednjeg živućeg čovjeka na Zemlji.

(Klix)

Exit mobile version