Site icon olovka.info

Na Jahorini skuplje ski karte za narednu sezonu

jahorina ski karte

U Olimpijskom centru Jahorina odlučili su da povećaju cijene ski karata za predstojeću zimsku sezonu, a pored poskupljenja poludnevnih, dnevnih i višednevnih karata, drastično veću cijenu moraće da plate i djeca koja žele sezonsku kartu, a koja je skuplja za oko 88 odsto.

Tako je, na primjer, dnevna ski karta za odrasle u pred i post 2020/2021 sezoni koštala 23 evra, dok je za predstojeću sezonu skuplja za 5,5 evra i iznosi 28,5 evra.

Za pet evra skuplja je ski karta i za „srednju sezonu“, kao i za „pik sezone“ koji obuhvata prednovogodišnji period i većinu januara, te drugu polovinu februara. U piku prošle zimske sezone dnevna karta za odrasle je bila 28,5 evra, a za iduću sezonu je skuplja za pet evra i iznosi 33,5 evra.

I poludnevne karte za odrasle su skuplje za oko tri evra.

Ako želite da boravite pet dana na Jahorini, ski kartu platićete skuplje za oko 20 evra u odnosu na prošlu sezonu, te za oko 25 evra više ako ostajete 10 dana u piku sezone.

Posebno je skuplji sezonski ski pass, i to za djecu, pa je tako u prošloj sezoni, personalizovana sezonska karta za period ponedjeljak-petak, koštala 128 evra za djecu, dok je za iduću sezonu skuplja za 87,8 odsto i iznosi 240,5 evra. I karta koja uključuje vikende, za djecu je skuplja ove sezone za više od 100 evra, odnosno lani je koštala 256 evra, a za iduću sezonu je 368,5 evra.

Sezonske karte su skuplje i za odrasle koji će takođe morati da plate 100 evra više ako žele da skijaju iduće zime na Jahorini.

Poskupljenje nije zaobišlo ni porodične pakete.

U “OC Jahorina” uputili smo pitanje koji je razlog poskupljenja karata, ali do objave teksta odgovor nije stigao.

Cjenovnik ski karata na Jahorini, za iduću 2021/2022 sezonu, možete pogledati u nastavku:

Cjenovnik OC Jahorina za ski sezonu 2021/2022

Cjenovnik OC Jahorina za sezonu 2020/2021 dostupan je na linku.

(Capital.ba)

Exit mobile version