Site icon olovka.info

MISS BiH (Foto): DUNJA MARIĆ iz Doboja među dvadeset dvije finalistkinje

Dunja Marić, Doboj

Dunja Marić, Doboj

U hrvatskom Biogradu na moru dvadeset dvije finalistkinje se nalaze na petnaestodnevnim pripremama pred završni izbor za „Miss BiH za Miss Svijeta 2019“.

U kategoriju ovogodišnjih najljepših BH djevojaka, ušla je i Dobojka, DUNJA MARIĆ, koja je mnoge očarala svojim šarmom i ljepotom, te prvo ponijela lentu misice na izboru Miss Dobojske regije 2019, a zatim lentu druge pratilje na izboru za Miss Republike Srpske 2019. Takođe je nedostižnim brojem internet glasova zasluženo postala mis fotogeničnosti na izboru za Miss Republike Srpske 2019.

Djevojke već rade planirane video-klipove i fotografije za Book, a izbor za Miss BiH 2019 će se održati u Sarajevu, 13.10.2019. godine. Manifestaciju će uživo prenositi RTRS i FTV.

Djevojka koja bude imala najviše „lajkova“ na svojoj slici će ponijeti laskavu titulu MISS INTERNETA BIH 2019Budite i Vi jedan od članova žirija koji će odlučiti koja djevojka će ponijeti ovu laskavu titulu.

Ukoliko želite podržati Dobojku DUNJU MARIĆ koja se nalazi pod rednim brojem 15, to možete učiniti na sljedeći način!

1. Da bi Vaš „LIKE“ bio važeći, potrebno je da:

2. Ako želite glasati da Dunja postane Miss BiHpozovite na broj 096/840-815 (Pozivi sa svih fiksnih i mobilnih mreža u BIH, cijena poziva je 1 KM + 17% PDV.)

Rok za glasanje je do finalnog izbora “Miss BiH za Miss Svijeta 2019 “ a to je 13.10.2019. do 21:00h.

Izvori (text i foto): granicedoboja.info; FB modne agencije ABCmodels; FB Miss BiH za Miss svijeta; Fotografije by Mladen Blagojević, FB foto arhiva Dunja Marić .

Exit mobile version