Site icon olovka.info

Milošević se prvi put obratio kao selektor, objavio i prvi spisak

spisak fudbalera reprezentacije bih

Nakon imenovanja Save Miloševića za selektora fudbalske reprezentacije BiH danas se medijima prvo obratio predsjednik Fudbalskog saveza BiH Vico Zeljković, zatim direktor Zvjezdan Misimović, a onda i novi selektor “zmajeva“, koji je zvanično predstavljen kao novi kormilar “zmajeva“.

Zeljković je poželio novom selektoru sreću u budućem radu i da odvede “zmajeve“ na Euro najvjerovatnije kroz baraž susret Lige nacija koje su na programu u martu, jer kroz kvalifikacije imaju samo teoretske šanse.

„Pre svega da se zahvalim Savezu na ukazanom poverenju. Svestan sam da nije bila laka odluka. Ja sam ovde isključivo iz jednog razloga, on je isključivo fudbalski. Iskreno verujem da ova ekipa može da konkuriše za mesto na Euru, ima kvalitata da tamo bude. Put je težak i trnovit, ali ima kvaliteta. Takođe ne bi bio ove da ne verujem u to na osnovu svega što sam prošao. Iskreno verujem da mogu da pomognem ovoj ekipi“, rekao je u svom prvom obraćanju Savo Milošević.

U stručnom štabu bh. reprezentacije će biti još Nenad Cvetković, Marko Stojanović, Nedim Jusufbegović, Mario Ivanković i Siniša Mrkobrada. Milošević je objavio i svoj prvi spisak za nastavak kvalifikacija odnosno utakmice. Najavio je da će biti još novih imena. 

Na spisku se nalaze: Ibrahim Šehić, Nikola Vasilj, Kenan Pirić, Adnan Kovačević, Adrian Leon Barišić, Amar Dedić, Jusuf Gazibegović, Sead Kolašinac, Eldar Čivić, Denis Hadžikadunić, Amir Hadžiahmetović, Miralem Pjanić, Rade Krunić, Gojko Cimirot, Benjamin Tahirović, Miroslav Stevanović, Dal Varešanović, Almedin Ziljkić, Ivan Bašić, Amar Rahmanović, Edin Džeko, Ermedin Demirović, Smail Prevljak, Said Hamulić, Nemanja Bilbija i Luka Menalo.

/Nezavisne/

Exit mobile version