Site icon olovka.info

Milorad Dodik u Doboju: Dobra saradnja republičke i lokalne vlasti; Sve dobre inicijative biće podržane (FOTO GALERIJS)

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik ukazao je večeras na dobru saradnju republičke i lokalne vlasti u Doboju i najavio da će biti podržane sve dobre inicijative.

“Drago mi je što ćemo od ove godine početi da gradimo obilaznicu, odnosno auto-put koji će bitno rasteretiti sam grad, završiti bolnicu i sportsku dvoranu, nastaviti da rješavamo probleme visokih voda i obaloutvrda, komunalnu infrastrukturu i sve ono što je ranije započeto”, rekao je Dodik novinarima u Doboju, gdje prisustvuje osmomartovskoj proslavi u organizaciji dobojskog Aktiva žena SNSD-a.

Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a

Dodik je rekao da je zadovoljan radom Gradskog odbora SNSD-a u Doboju, koji je, kako kaže, velika uzdanica i najznačajnija partijska organizacija.

“Drago mi je što održavaju tradiciju okupljanja žena povodom 8. marta”, rekao je Dodik, koji je čestitao ženama ovaj praznik uz želju da im ovakva okupljanja i veselja budu svakodnevna.

Predsjednik Aktiva žena SNSD-a Nada Tešanović poručila je da žene još moraju da se bore za svoj status u politici jer još uvijek nisu ravnopravne.

Nada Tešanović, predsjednica Aktiva žena SNSD-a

Tešanovovićeva kaže da su mlade žene zainteresovane za politiku i kao uspješan primjer iz Doboja navela Sanju Vulić, poslanika u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH.

Ona je izrazila zadovoljstvo što mladi žele da ostanu na ovim prostorima i grade bolji svijet, te pohvalila rad dobojskog Aktiva žena.

Član Predsjedništva SNSD-a Zoran Tegeltija rekao je da se gotovo 20 godina SNSD okuplja povodom 8. marta u većini opštinskih odbora, a danas u Gradskom odboru u Doboju, jednoj od najvećih i najmoćnijih organizacija ove stranke u Srpskoj.

Zoran Tegeltija, član Predsjedništva SNSD-a

On je ukazao da je, iako su teška i izazovna vremena, poruka ovih okupljanja da je u Republici Srpskoj sve stabilno i mirno.

Poslanica SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamenarne skupštine BiH Sanja Vulić kaže da je put žene u politici mnogo teži nego kod muških kolega i poručila da žena gubi samo kada odustanu.

Sanja Vulić, poslanik SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamenarne skupštine BiH

Zamjenik predsjednika Gradskog odbora dobojskog SNSD-a Danijel Jošić poručio je da su žene stub i temelj postojanja SNSD-a u Doboju.

Danijel Jošić, zamjenik predsjednika GO SNSD-a Doboj

On je zadovoljan što je oko 1.500 članova dobojskog Aktiva žena prisutno na večerašnjoj manifestacijom kojom je, kako navodi, Gradski odbor proglasio otvorenom kampanju za oktobarske izbore na kojima očekuje apsolutnu pobjedu.

Foto: rtvdoboj.org, srna.rs

(SRNA)

Exit mobile version