Site icon olovka.info

LIGA ŠAMPIONA Lans utišao Arsenal, Mančester tone, slavlje Intera i Reala

Ikardi

Ekipa Lansa napravila je iznenađenje i tako na svom stadionu savladala ekipu Arsenala sa 2:1 poslije preokreta.

Francuski tim je golovima Tomasona i Vahija “poništio” vođstvo koje je “tobdžijama” donio Gabrijel Žesus.

Srpski fudbaler Nemanja Gudelj postigao je danas fantastičan gol za Sevilju u remiju protiv PSV Ajndhovena 2:2, što mu je drugi pogodak ove sezone, ali prvi u Ligi šampiona. Gudelj je pogodio na “Filips stadionu” u 68. minutu nakon dugog napada u kom mu je sa lijevog boka glavom loptu na pet metara poslao povratnik u klub Serhio Ramos, a odatle je Srbin “zakucao” u mrežu nemoćnog Beniteza.

Ispostaviće se, PSV je uspio da se vrati u meč preko Luka de Jonga koji je u 86. minutu bio precizan sa penala, ali je već u sljedećem napadu Sevilje Jusef En Nesiri doveo Andalužane u drugo vođstvo. Ipak, u 95. minutu Teze je postavio konačan rezultat i donio bod PSV-u.

Inter je bio bolji od Benfike, sjajnom igrom u drugom poluvremenu, vicešampion Evrope je golom Markusa Tirama u 62. minutu pobijedio portugalski tim 1:0 u meču drugog kola Grupe D.

Mančester junajted nastavlja da tone sve dublje i dublje ove sezone, a tome na ruku i večerašnji poraz kod kuće od ekipe Galatasaraja rezultatom 3:2.

I pored toga što su čak dva puta stizali u vodstvo, nisu isto uspjevali da zadrže, a Mauro Ikardi se pobrinuo za to da sva tri poena odo prvim letom za Tursku. Dvostruki strijelac za Junajted bio je mladi Danac Rasmus Hojlund, dok je su za Galatasaraj pored Argentinca pogađali još Zaha i Akturkoglu.

Ekipa Ten Haga ovime je zakovana za dno grupe A sa nula osvojenih poena poslije dva kola.

Njihove kolege iz grupe, Kopenhagen i Bajern odigrali su jednu tvrdu utakmicu u kojoj je minhenski klub tek nakon preokreta uspio da slavi rezulatom 2:1. Strijelci za klub iz Njemačke bili su Musijala i Tel. Bajern poslije dva odigrana kola ima maksimalan učinak dok je tim iz Kopenhagena trećeplasirani sa jednim osvojenim bodom.

U derbiju kola koji se igrao u Italiji, Real Madrid uspio je da pobijedi aktuelnog prvaka Italije rezultatom 3:2 i to poslije bombe urugvajskog fudbalera Federika Valverdea koja se nesretno odbila od golmana italijanskog kluba Aleksa Mereta i tako završila u mreži. Real je ovime zadržai maksimalan učinak i tako zasjeo na čelo grupe C.

Exit mobile version