Site icon olovka.info

LeBron i Durant odabrali petorke za All-Star, Dončić, Jokić i Vučević među velikanima

all star petorke

Kapiteni ekipa za NBA All-Star meč LeBron James i Kevin Durant odabrali su igrače prve petorke i njihove zamjene u revijalnoj utakmici koja će se igrati u nedjelju u Atlanti.

James je prvi birao i u svoj tim ubacio Giannisa Antetokounmpa iz Milwaukee Bucksa, a početnu petorku će osim njih dvojice činiti još Stephen Curry iz Golden State Warriorsa, Luka Dončić iz Dallas Mavericksa te Nikola Jokić iz Denver Nuggetsa.

Rezerve su Damian Lillard (Portland Trail Blazers), Ben Simmons (Philadelphia 76ers), Chris Paul (Phoenix Suns), Jaylen Brown (Boston Celtics), Paul George (Los Angeles Clippers), Domantas Sabonis (Indiana Pacers) i Rudy Gobert (Utah Jazz).

Durant je u svoju petorku prvo izabrao saigrača Kyrieja Irvinga (Brooklyn Nets), potom Joela Embiida (Philadelphia 76ers), Kawhija Leonarda (Los Angeles Clippers), Bradleyja Beala (Washington Wizards) i Jaysona Tatuma (Boston Celtics), koji je glasovima publike na All-Star pozvan kao rezerva, ali je zbog Durantove povrede promovisan u uvodnu petorku.

Rezerve su im James Harden (Brooklyn Nets), Devin Booker (Phoenix Suns), Zion Williamson (New Orleans Pelicans), Zach LaVine (Chicago Bulls), Julius Randle (New York Knicks), Nikola Vučević (Orlando Magic) i Donovan Mitchell (Utah Jazz).

Podsjetimo, James i Durant rostere su sastavljali od košarkaša koje je publika glasovima izabrala kao startere i rezerve za revijalni meč, a LeBron je bio prvi jer je imao najviše glasova publike u odabiru igrača za All-Star utakmicu.

All-Star ekipe u meču će se takmičiti i za humanitarne svrhe, a novac će dobiti za pobjedu ekipa po četvrtinama.

(Klix)

Exit mobile version