Site icon olovka.info

Kralj Čarls se pojavio u javnosti prvi put otkako mu je dijagnostifikovan rak

Kralj Čarls

Kralj Čarls snimljen je prvi put otkako je njegova dijagnoza raka objavljena u javnosti, a sudeći po fotografijama djelovalo je da je dobro raspoložen.

Fotografisan je zajedno s Kamilom u automobilu koji napušta Clarence House u Londonu, a zaputili su se ka Sandringhamu u Norfolku.

Činilo se da je kralj bio dobro raspoložen, a par je mahao britanskim građanima dok su sjedili na zadnjem sjedištu automobila. Ovo pojavljivanje kraljevskog para došlo je nakon što je princ Heri kratko posjetio oca nakon što je čuo da mu je dijagnostifikovan rak.

Princ, koji je putovao bez svoje supruge Megan Markl, sletio na aerodrom Heathrow u Londonu ranije ujutru prije nego što je posjetio svog oca, a mediji prenose da je posjeta trajale nešto manje od sat vremena.

Tim princa Herija i Megan Markl je dalje potvrdio da je Heri već razgovarao sa svojim ocem nakon što je saznao za dijagnozu i otkrio da će zvijezda serije “Suits” (42) ostati kod kuće u Montecitu sa svoje dvoje djece : princom Arčijem (4) i princezom Lilibet (2).

S obzirom da se “odbjegli princ” vratio u Britaniju, izvori su spekulisali da bi Čarslov rak mogao dovesti do primirja između Herija i njegovog starijeg brata, princa Viliama.

Ipak britanski mediji prenose da se ne planiraju sastati dok vojvoda od Sussexa boravi u Velikoj Britaniji.

Exit mobile version