Site icon olovka.info

Konstrakta odlučila na kojem jeziku će pjevati na Eurosongu

konstrakta eurosong

Pobjednica Beovizije Konstrakta, koja će Srbiju na Eurosongu u Torinu predstavljati pjesmom “In corpore sano”, odlučila je da pjeva na srpskom jeziku.

“To je sigurna stvar, jer bismo prevodom izgubili metriku, samo gledamo kako da iskomuniciramo značenje pesme i šta tu možemo da uradimo”, objasnila je za N1.

Dodala je da se raduje radu na nastupu za Evroviziju, odnosno radu koji pretohodi odlasku.

“Volim taj kreativni proces, taj proces pravljenja svega je već sad lep i sigurno će biti lep”, rekla je i dodala da bi u Torinu voljela da upozna Mahmuda, čija joj se pobjednička svidjela.

Ona je najavila da ne bi mijenjala koncept nastupa u suštini.

“Što se tiče nastupa pošto on radi i mislim da je dobar i tačan, ne bismo ga menjali, samo da ga zategnemo. Ostaje lavor, sedenje, peškiri, formacija, samo da vidimo da li ima još nešto da se nadogradi”, rekla je i dodala da je cijela pjesma odnos hora i onoga što govori ona i da je to paket.

Govoreći o trendingu ove pjesme, ona je navela da pretpostavlja da i algoritmi pomažu i da je možda i tu neka tajna gledanosti.

“Mislim da smo sad već uradili dosta pošto je pesma slušana, i da smo sad već super, a ako uđemo u finale – baš smo super, a ako se plasiramo u vrhu nekih pozicija – onda smo mnogo super”, kazala je umjetnica.

Exit mobile version