Site icon olovka.info

Kirsten Danst o vampirskom poljupcu s Bredom Pitom: Imala sam 11 godina, bilo je odvratno FOTO

Kirsten Danst

Kirsten Danst imala je samo šest godina kada je debitovala u kratkom filmu Vudija Alena Oedipus Wrecks, a njena karijera je brzo napredovala.

Tokom sjledećih nekoliko godina glumila je s Tomom Henksom i Brusom Vilisom, ali njena glavna uloga došla je 1994, kada je imala 11 godina u filmu /Intevrju sa vampirom” sa Tomom Kruzom i Bredom Pitom.

Ubrzo nakon što je završila snimanje, 11-godišnja Kirsten rekla je za Entertainment Tonight: “Toliko sam mrzeila poljubac jer mi je Bred bio poput starijeg brata na snimanju i to je kao da ljubiš svog brata. Čudno je jer je on stariji tip i morala sam ga poljubiti u usne pa je bilo odvratno”.

Kirsten je 2021. rekla za Vanity Fair da je poljubiti Breda za nju bio jedan od najgorih dijelova snimanja tog filma i dok su je uglavnom “tretirali kao princezu na setu”, bio joj je mučan taj dio scenarija.

“Sporni” poljubac Kirsten Danst i Breda Pita u filmu “Intervju sa vampirom”

A intervju iz 1994. godine koji prikazuje kako Kirsten ispituju o situaciji tokom promotivne turneje za Little Women nedavno se ponovo pojavio na TikToku i izazvao prilično oštre reakcije gledalaca.

Video počinje pitanjem Kirsten: “Jesi li stvarno mrzila da ljubiš Breda Pita?” na šta ona objašnjava: “Da, pa, znaš šta, volim Breda, on je tako drag… bilo je, kao, neugodno. Mislim, imam 12 godina. On ima 31 godinu i muškarac je. Pa zašto bih uživala ljubiti ga?” odgovorila je djevojčica.

Ljudi su u komentarima pohvalili glumicu zbog odgovora i nazvali je jedinom razumnom u intervjuu, prenosi portal Buzzfeeednews.

Exit mobile version