Site icon olovka.info

Kevin Spejsi kao Franjo Tuđman? Pregovori u toku…

kevin spejsi franjo tuđman

Slavni holivudski glumac Kevin Spejsi sletio je juče u Zagreb gde je došao u posjetu poznatom reditelju Jakovu Sedlaru.

Već danima se u hrvatskoj javnosti govori o tome da će Spejsi doći u Zagreb, a ranije je tu informaciju potvrdio i sam Sedlar. Kako pišu hrvatski mediji, reditelj priprema snimanje filma o prvom hrvatskom predsjedniku dr Franji Tuđmanu, a Spejsi bi trebalo da glumi u njemu.

Navodno, Spejsi bi trebao da tumači baš lik predsjednika Tuđmana.

Sedlar je prije nekoliko dana potvrdio da su pregovori sa poznatim glumcem u toku. Tako je 29. decembra otišao u Pariz gde su započeli pregovore, a juče je Spejsi stigao u Zagreb gde bi trebalo da ostane neko vrijeme. Međutim, još uvek nije zvanično potvrđeno da su Sedlar i Spejsi postigli dogovor oko snimanja filma.

Svi detalji još se čuvaju u tajnosti, a i sam reditelj Sedlar ne želi previše da govori o projektu.

“Idemo polako, pregovaramo i to je sve”, rekao je Sedlar za Jutarnji list.

Poznato je da on već godinama govori kako mu je želja da snimi film o liku i djelu Franje Tuđmana, s obzirom na to da u Hrvatskoj nije snimljen nijedan igrani film koji bi na taj način opisao prvog hrvatskog predsjednika.

Spejsija smo prethodnih godina gledali u ulozi Franka Andervuda, u seriji “House of cards”, političara koji ne zazire ni od čega kako bi napredovao u američkoj politici.

Međutim, njegovo prisustvo u seriji je naglo prekinuto zbog skandala vezanih za seksualno zlostavljalje mlađih muškaraca.

Exit mobile version