Site icon olovka.info

Kćerka Đorđa Balaševića objavila demo snimak pjesme koja je bila namijenjena Massimu

beba balašević

Vijest o smrti Massima Savića u petak pogodila je fanove, ali njegove kolege i saradnike. Na društvenim mrežama žaljenje za ovim legendarnim pjevačem izjavile su mnoge ličnosti iz svijeta muzike.

Jedna od njih je i kćerka Đorđa Balaševića, Beba Balašević, koja je na svom Facebook profilu podijelila i demo snimak pjesme koja je bila namijenjena Massimu.

“Poslednje dve godine, nažalost često, izgovorim rečenicu: sve pogrešni odlaze. I juče sam”, napisala je Beba Balašević.

Kako kaže, žali što nije puno razgovarala s njim, jer je mislila da je to tek čeka. Posebno je istakla ljubav između njega i njegove supruge te način koji je vrednovao svoj odnos prema njoj.

“Nisam imala puno razgovora sa Massimom, mislila sam da me to tek čeka i to me radovalo, jer se radi o veoma inteligentnom, talentovanom, lucidnom i maštovitom čoveku… Umetniku koji pored svoje beskrajno zanimljive ličnosti ima još jednu predragocenu stvar u svom životu, a to je ljubav između njega i njegove žene… Način na koji je pričao i vrednovao svoju ljubav je za mene bila zadivljujuće inspirativna”, dodala je.

“Minut ćutanja” je ljubavna pjesma, koja govori o tome da će se od života računati samo vrijeme koje smo proveli s nekim koga volimo, a da se sve ostalo moći smjestiti u minut ćutanja. Bila je namijenjena isključivo Massimu.

“Nazvao me je i otpevao svoju verziju refrena, ja sam ushićeno slušala kako pesma dobija na vrednosti koju je samo njegov unikatni glas mogao da joj doda… Nažalost, neću je čuti celu u njegovoj izvedbi… Sada mi ostaje da zamišljam kako zvuči kad je on peva i ako mene pitate, zvuči magično, zakljućila je Beba Balašević.

Massimo Savić preminuo je u petak u 61. godini, nakon kratke bolesti karcinoma pluća, a prema riječima novinara posljednji nastup je održao s drenom u plućima.

Exit mobile version