Site icon olovka.info

Kaliopi 7. oktobra u Doboju

Kaliopi u Doboju

Kaliopi u Doboju

Kaliopi u okviru svojih jesenjih koncerata u oktobru stiže u Bosnu i Hercegovinu gdje će održati nekoliko koncerata. Producent turneje je BH koncertna agencija “Zeus” iz Tuzle.

Kaliopi turneju počinje 4. oktobra u Mostaru koncertom u dvorani Herceg Stjepan Kosača, a drugi koncert će održati 5. oktobra u Sarajevu (Dom mladih) i 6.10. u Zenici (BNP).

Dan kasnije, 7. oktobra, Kaliopi će nastupiti u Doboju u Centru za kulturu, nakon čega 8. oktobra, slijedi nastup u Narodnom pozorištu Republike Srpske u Banjaluci.

Makedonska muzička zvijezda 9.10. nastupa u Tuzli (BKC), 10.10 u Bijeljini (Centar za kulturu), a 11.10 u Brčkom (Dom kulture).

Kaliopi, Melem

Prepoznatljiva po moćnoj i emotivnoj interpretaciji, kao i posebnoj energiji i šarmu koje donosi na scenu i velikim brojem hitova kao što su „Bato“, „Kofer ljubavi”, “Znam da te volim”, ,,Melem”, ,,Crno i belo” i mnogi drugi, ova dama na svakom svom koncertu ostvari poseban fluid sa publikom.

“Jako sam uzbuđena zbog koncerata koji me očekuju! Moja imaginarna LOKOMOTIVA, koja tokom koncerta postane realnost, obavezuje me da putujem dalje i da što više radosti unesem u srcima onih koji pjevaju sa mnom. Dragi moji, spremite se da zapjevamo zajedno!”

Kaliopi

Ulaznice za koncert koštaju 20 KM, a mogu se kupiti na blagajni Centra za kulturu i obrazovanje Doboj.

Exit mobile version