Site icon olovka.info

Kadeti i juniori FK Sloga Doboj gostovali danas u Modriči

fk sloga kadeti

U okviru 2. kola Omladinske lige BiH – sjever A, kadetska i juniorska selekcija FK Sloga iz Doboja gostovale su danas u Modriči na stadionu dr Milan Jelić. Odigrali su utakmice protiv odgovarajućih selekcija FK Modriča Alfa.

Kadeti su igrali neriješeno 2:2 (0:1). Slogini igrači rođeni 2005. i 2006. godine ostali su neporaženi iako su veći dio utakmice igrali sa igračem manje jer je u 25. minutu utakmice isključen igrač Dobojlija Adrian Kurtinović. Dva puta su vodili, ali Modriča je oba puta stizala vođstvo gostiju.

Golove za Slogu postigli su Đorđe Nikić i Saša Todorović, a dvostruki strijelac za domaćine FK Modriča Alfa bio je Andrej Vidović.

Kadeti FK Sloga nastupili su u sastavu: Dragiša Kuzmić (G), Gliša Manojlović, Lazar Ačkar, Boris Dujaković, Minja Tatić (K), Stefan Lazarević, Matija Drljić, Saša Todorović, Adrian Kurtinović, Ognjen Šešlak, Đorđe Nikić, a naknadno su u igru ušli Kenan Kurdić, Teodor Glavinić, Leo Wu i Stefan Arsić.

Danas je kadetsku selekciju sa klupe vodio trener Nikola Savić.

Juniorska selekcija Sloge pobijedila je rezultatom 1:0 (0:0), a skoro cijelu utakmicu su imali terensku inicijativu. Propustili su nekoliko odličnih šansi prije postizanja gola koji im je donio pobjedu. Strijelac jedinog gola na utakmici bio je Albin Omić u 54. minuti.

Kurioziet današnje juniorske utakmice je to da je selekcija Sloge zaradila isključenje po završetku utakmice. Isključen je desni bek gostiju Bojan Kitić zbog prigovora.

Juniori FK Sloga nastupili su u sastavu: Ajdin Žilić (G), Kosta Kuzmić, Albin Omić, Srđan Ćatić, Tarik Jašarević, Pavle Blagojević, Nikola Maksimović, Faris Mujkić, Radovan Blagojević, Njegoš Lukić i Bojan Kitić.
U igru je još ušao Duško Cvjetković.

Trener juniorske ekipe FK Sloga je Anđelko Tadić.

Exit mobile version