Site icon olovka.info

Ibrahimović iznenadio sve – na “Sanremu” izašao uz pjesmu “Jutro je” VIDEO/FOTO

zlatan sanremo

Zlatan Ibrahimović fudbaler Milana bio je specijalni gost na Sanremu, čuvenom muzičkom festivalu. On se pojavio na bini uz zvuke pjesme Nade Točagić “Jutro je”.

Sinoć je počeo 71. Festival italijanske kancone Sanremo, uz ogromne mjere sigurnosti kako napolju tako i unutra, bez publike, kako bi u pet dana festivala sa izuzetnim gostima sve proteklo u najboljem redu.

Inače, uz pomno odabrane kancone umjetničkog direktora Amadeusa biće i velikog spektakla. Naime, u četvrtak uveče se najavljuje i prava poslastica Festivala, zapjevaće na sceni Teatra Ariston u Sanremu dva prijatelja Zlatan Ibrahimović – Siniša Mihajlović „Io vagabondo“ (remek djelo italijanske kancone grupe „Nomadi“ iz 1972).

Zlatan Ibrahimović bi trebalo da bude prisutan svake večeri Festivala, planiran je jedan skeč sa Fiorelom i Amadeusom, ko zna kakva su sve iznenađenja planirana, ali mediji izuzetnu pažnju poklanjaju tom i scenskom susretu u Sanremu dva prijatelja, Siniše i Zlatana.

Podsjetimo, Ibrahimović je inače poznat kao veliki fan naše narodne muzike i nedavno je baš podijelio video gdje igra uz muziku Nade Topčagić i to pjesmu “Jutro je”.

Snimak je stigao i do Nade koja ga je objavila na svom profilu na Instagramu i napisala: “Zna majstor šta je dobro. Želim ti milione golova u tvojoj daljoj karijeri. Ljubi te i voli tvoja Nadica Top. P.S. Zna se ko je kraljica”.

(B92)

Exit mobile version