Site icon olovka.info

„Srbi za Srbe“ organizuje humanitarni događaj „Кviz iz bloka“ u Doboju

srbi za srbe doboj

Humanitarni kviz biće održan u nedjelju, 6. novembra 2022, od 15 časova u kafe baru „Zodiak” u dobojskom Zanatskom centru. Ekipna kotizacija za učešće u kvizu je 30 КM po ekipi. Maksimalan broj igrača u ekipi je četiri, a više informacija možete dobiti na broj 065 586 238 (Nikola).

„Кviz se sastoji od devet kategorija (sport, film, muzika, politika, istorija, geografija, nauka, književnost i religija ili nešto opšte) i po pet pitanja u svakoj kategoriji. Odgovori se upisuju na papir koji će biti dodijeljen svakoj od ekipa. Pitanja će se čitati jedno po jedno i svaka ekipa imaće dovoljno vremena da upiše svoj odgovor. Nakon 3. i 6. kategorije pravi se presjek stanja, da bi se vidjelo kako koja ekipa napreduje. Za svaki tačan odgovor, ekipa dobija jedan poen. Naravno, zabranjeno je koristiti mobilne telefone.

Pratite i dalje rad humanitarne organizacije “Srbi za Srbe” jer u novembru nas očekuje pregršt humanitarnih događaja kao što je “Šetnja iz bloka” 20. novembra od Konopljišta do kote Gostilj, humanitarno gledanje utakmica reprezentacije Srbije pod nazivom “Mundijal iz bloka” i sl…

Humanitarna organizacija Srbi za Srbe pokrenula je 1. januara 2018. godine svoj humanitarni broj 17763 u Republici Srpskoj i Federaciji Bosne i Hercegovine. Pozivom iz fiksne ili mobilne mreže na humanitarni broj 17763 donatori prilažu 2 konvertabilne marke za pomoć socijalno ugroženim i višečlanim porodicama na prostoru Republike Srpske i Federacije Bosne i Hercegovine.

Exit mobile version