Site icon olovka.info

Horde Zla parolama po čitavom Sarajevu pozvale navijače na subotnju utakmicu protiv fudbalera dobojske Sloge

Najvatreniji navijači FK Sarajevo, popularne Horde Zla, pozvale su sve navijače ovog kluba da sa sjeverne tribine podrže Bordo tim u meču protiv Sloge koji se igra u subotu od 21 sat na sarajevskom Koševu.

Po čitavom glavnom gradu BiH navijači Sarajeva postavili su parole s jasnim pozivom za sve navijače da se im se pridruže na sjevernom tribini i da zajedno budu vjetar u leđa izabranicima Feđe Dudića.

“Nakon dva mjeseca izostanka usljed ljetne pauze, te odgođenih utakmica protiv ekipa iz prvenstva koje se takmiče u Evropi, navijačka grupa Horde zla Sarajevo se konačno vraća na stadion!

Poslije fantastičnog trijumfa na gostovanju protiv Borca prošle nedjelje, u prvoj domaćoj utakmici u sezoni u kojoj proslavljamo 35. godina postojanja naše grupe u goste nam dolazi ekipa Sloge iz Doboja.

Utakmica se igra u subotu, 30.7. sa početkom u 21 sat, te ovim putem pozivamo sve kojima grb kuca umjesto srca da tu večer dođu na sjevernu tribinu stadiona ‘Asim Ferhatović Hase’ kako bismo našim igračima bili vjetar u leđa za još jednu pobjedu u pohodu na šampionsku titulu!Svi na sjever! Sve ove godine – samo tebe volimo”, poručili su navijači Sarajeva.

(Klix)

Exit mobile version