Site icon olovka.info

Hamilton pokazao mišiće, Ronaldo ga zadirkivao: Brate, nisi kao ja

luis hamilton

Sedmostruki svjetski prvak Formule 1 Lewis Hamilton na Instagramu je objavio video nakon izlaska iz teretane, a svoj komentar ostavio je i Cristiano Ronaldo.

Po pitanju svoje tjelesne građe Hamilton je uvijek bio jasan:

“Mišići? Uglavnom ih koristim u donjem dijelu tijela, bitnim za težite. Volim dizati tegove u teretani, ali vozač ne može biti pretežak”, objasnio je Britanac.

Ipak, Mercedesov as u posljednjoj Instagram objavi pokazao je zategnuto i prilično izdefinisano tijelo, te je jasno da aktivno vježba u teretani.

“Ovo ja sam nakon treninga. Zapamtite, trening oslobađa endorfin (hormon sreće op.a.) kako bi dan započeli na pozitivan način. Ako ste poput mene i borite se s mentalnim zdravljem, to je ogroman faktor da ostanete pozitivni”, napisao je Hamilton, dodavši:

“Uvijek sam bio mršav momak. Djelomično zbog posla, ali najviše zbog grešaka u prehrani, nedostatka određenih vježbi i lošeg sna. Trening je za mene borba, uvijek je bilo tako. Postoje dani kada nemam motivacije, dani kada mrzim svoje tijelo, dani kada se osjećam debelim ili premršavim. Težina mi jako varira, oko 2-3 kilograma sedmično na osnovu mnogih faktora”, komentar je sedmostrukog svjetskog prvaka na Instagramu, a potom se oglasio i Ronaldo:

“Brate, nisi kao ja, ali izgledaš dobro”, napisao je Portuglac u šaljivom tonu, a Hamilton mu je poručio da radi na tome.

Exit mobile version