Site icon olovka.info

Haland na neobičan način proslavio gol pa dobio urnebesan “odgovor” od gospođe na tribini VIDEO

haland

Borusia iz Dortmunda je kao gost slavila protiv Wolfsburga rezultatom 3:1, a utakmicu je obilježio i povratak na teren Erlinga Halanda koji je krunisao lijepim golom. Ipak, šou je “ukrala” navijačica domaćeg tima, čija je reakcija poslije proslave Norvežanina postala hit na društvenim mrežama.

Volfsburg je poveo pogotkom Veghosrta u 2. minuti, a izjednačio je Can u 35. minuti iz penala. Borusiju je u vodstvo doveo Malen u 55. minuti, da bi trijumf Milionera ovjerio Erling Haland koji je je u igru ušao u 73. minuti, a samo osam minuta kasnije je postavio je konačnih 3:1.

Fenomenalni napadač je nakon gola krenuo prema tribinama kako bi proslavio svoj pogodak i tom prilikom, neočekivano, prstom je pokazao prema jednoj navijačici Volfsburga na tribinama.

Njoj se to očito nije svidjelo, pa mu je odgovorila na urbebesan način, što su zabilježile i kamere, a snimak se vrlo brzo proširio društvenim mrežama.

Sam Haaland je ipak bio dobro raspoložen, te je kasnije podijelio isječak na društvenim mrežama uz poruku:”Ovo je razlog zašto volimo fudbal”, uz emotikone koji se smiju.

Inače, za sjajnog norveškog napadača ovo je bio 50. bundesligaški gol u isto toliko nastupa.