Site icon olovka.info

Gran Turismo 7 najavljen uz novi Play Station 5 (TRAILER)

gran tourismo 7

Uporedo kada je stigla najava za novu generaciju PlayStation igraće konzole stigla je i vijest da je na putu najnovija verzija popularne vozačke igre Gran Turismo. Sony nije svijet simulacijskih utrka ostavio da predugo čeka da vidi igru ​​i pokazao je teaser još tokom predstavljanja PlayStation 5 konzole.

Dakle, Gran Turismo 7 je na putu, ali video ne daje naznake kada bi ova vrhunska vozačka igra i simulacija mogla tačno stići na tržište.

Nažalost, Kazunori Yamauchi, vođa kompanije Polyphony Digital koja razvija Gran Turismo , nije imao puno toga za podijeliti o novom nastavku uspješne franšize. Obećao je samo da će se igrači jako zabaviti već u campaign načinu rada.

S tako malo informacija, možemo vidjeti samo detalje dostupne u traileru novog Gran Turismo 7. Automobili nesumnjivo izgledaju fantastično, a očito je na raspolaganju veliki broj vozila. Samo u ovom videu nalaze se prizori klasičnih američkih automobila, trkača klase GT3 kao i trkaćih automobila stare škole iz serije 24 sata Le Mansa.

Izvor klix.ba

Exit mobile version