Site icon olovka.info

Gradonačelnik Jerinić sa poslanicima Vulićevom, Jošićem i Subotićem prisustvovao smotri folklora u mjestu Čečava kod Teslića (FOTO)

Gradonačelnik Doboja Boris Jerinić sa poslanicima Vulićevom, Jošićem i Subotićem prisustvovao je kulturnoj manifestaciji „Istorijska smotra folklora” u Čečavi kod Teslića, koju je organizovalo Kulturno-umjetničko društvo Dušan Stanković iz ovog teslićkog mjesta, a čiji je jedan od sponzora bio i Grad Doboj.

Na ovoj manifestaciji su učesće uzela 23 kulturno-umjetnička društva iz Republike Srpske, BIH i zemalja regiona. Iz Doboja su nastupili KUD Doboj, KUD „Napredak” Bušletić-Donja Grapska i KUD „Krnjin” Grabovica.

Od strane organizatora KUD-a Dušan Stanković Čečava zahvalnice su dobili gradonačelnik Doboja, Boris Jerinić, poslanici u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Obren Petrović i Sanja Vulić i poslanici u Narodnoj skupštini Republike Srpske Danijel Jošić i Aleksandar Subotić.

Po završetku nastupa kulturno-umjetničkih društava organizovan je svečani ručak za sve učesnike, goste i mještane. A za zabavu svih prisutnih pobrinuli su se Lazić bend i specijalni gosti Mara i Lole.

(RTV Doboj)

Exit mobile version