Site icon olovka.info

GO SNSD Doboj: Novogodišnja zabava i proslava izborne pobjede (FOTO)

snsd doboj

Više od 1.000 članova i simpatizera SNSD-a okupilo se večeras u Doboju na proslavi Nove godine i dobrog izbornog rezultata na nedavno održanim opštim izborima, koju organizuje Gradski odbor SNSD-a.

Zamjenik predsjednika dobojskog Gradskog odbora SNSD-a Danijel Jošić zadovoljan je odzivom članstva koji su se okupili da proslave izbornu pobjedu.

On je zahvalio predsjednicima mjesnih odbora i svim ljudima koji su podržali SNSD, te napomenuo da je aktuelni predsjednik Republike Milorad Dodik u Doboju odnio ubjedljivu pobjedu sa 9.500 glasova razlike.

Član Predsedništva SNSD-a Sanja Vulić poručila je da samo stabilne organizacije čine stabilan grad i stabilnu Republiku Srpsku.

“Vjerujem da će Doboj biti primjer mnogim gradskim i opštinskim organizacijama SNSD-a širom Republike Srpske kako bi ostala najmoćnija stranka u Republici Srpskoj”, izjavila je Vulićeva.

Uz rukovodstvo i predsjednika dobojskog SNSD-a Obrena Petrovića, skupu u dobojskom ugostiteljskom objektu “Džungla” prisustvuju i drugi funkcioneri ove stranke, kao i gradonačelnik Doboja Boris Jerinić.

/SRNA/

Exit mobile version