Site icon olovka.info

Film “Nedelja” večeras premijerno u Banjaluci VIDEO

film nedelja u banjaluci

Film “Nedelja”, koji prikazuje život jednog od najomiljenijih pjevača na ovim prostorima DŽeja Ramadanovskog, rađen u režiji Nemanje Ćeranića, premijerno će biti prikazan večeras od 20 časova u banjalučkom “Sinepleksu Palas” uz prisustvo dijela glumačke i autorske ekipe.

Film je počeo da obara rekorde sa više od 100.000 gledalaca za samo pet dana prikazivanja, saopštili su producenti, a nakon svečane premijere, koja je prije nekoliko dana održana u Beogradu, posjećenost u bioskopima širom Srbije i Crne Gore svakodnevno raste.

Nakon premijernog prikazivanja u Banjaluci “Nedelja” će od sutra biti na redovnom repertoaru “Sinepleksa Palas”.

“Nedelja” prati život jednog od najomiljenijih pjevača na ovim prostorima, DŽeja Ramadanovskog. Inspirisan istinitim događajima, donosi priču o DŽeju od najranije mladosti pa do velikog uspjeha koji je ostvario. Iako nije imao lako djetinjstvo, koje je proveo uglavnom na ulici ili u popravnom domu, DŽej je uspio zauzeti svoje mjesto na muzičkoj sceni i kroz pjesme postati dio života mnogih.

Film “Nedelja” je nastao je po ideji producenta Vladana Anđelkovića i scenariste Stefana Boškovića. Film je režirao Nemanja Ćeranić a glumačku ekipu čine Husein Alijević, Marko Јanketić, Aleksej Bjelogrlić, Ana Pindović, Milica Јanevski, Zlatan Vidović, Maša Đorđević. Јovo Maksić, Bajram Severdžan.

Exit mobile version