Site icon olovka.info

EVROLIGA Zvezda razbila Fener, Nejpiru slomljen nos, Jago iščašio zglob VIDEO

evroliga zvezda fenerbahče

Košarkaši Crvene zvezde uspjeli su da na svom terenu deklasiraju ekipu Fenerbahčea sa čak 31 poenom razlike, bilo je 87:56.

Bila je ovo treća pobjeda za tim Janisa Sferopulosa u elitnom takmičenju, dok je turksa ekipa upisala treći poraz.

”Crveno-beli” su odigrali najbolji meč ove sezone, od samog početka su nametnuli svoj ritam i konstantno su bili u prednosti.

Nije počelo najbolje za Zvezdu, u jednom od prvih napada Šabaz Nejpir je doživio ozbiljnu povredu. Ispostaviće se da mu je slomljen nos te je on, s obzirom na stanje, hitno prevez u bolnicu.

Bila je to jedna od onih večeri, što god su ”crveno-beli” šutnuli na koš, gotovo je sve prošlo kroz mrežicu.

Na krilima Miloša Tedosića, Zvezda je prije svega timskom igrom, odličnom obranom i sjajnom realizacijom potpuno neutralisala sva oružja tima Dimitrisa Itudisa.

Ono što posebno raduje ”delije” jeste da se vidi obris Janisa Sferopulosa, primjetni su njegovi pečati u Zvezdinoj igri.

Najefikasniji u Zvezdi je bio Miloš Teodosić koji je imao 18 poena uz samo jedan promašaj iz igre (6/7, 4/5 za tri poena), iza njega sjajni Bolomboj sa 14, a dvocifreni su još bili Nedović sa 14, Lazarević i Jago sa po 11 poena.

”Ne velika, dobra pobeda. Dobro smo igrali, ovo je način na koji treba da igramo, Da igramo čvršću odbranu, jer imamo talentovan tim, možemo svakome da damo poene, ali moramo da budemo fokusiraniji u odbrani”, istakao je Teodosić.

U gostujućoj ekipi izdvojio se Hejz sa 12 koji ujedno i jedini košarkaš svoje ekipe koji je zabilježio dvocifren učinak.

Crvenu zvezdu naredni meč čeka već u četvrtak, kada ide na noge Olimpijakosu u Pireju.

Exit mobile version