Site icon olovka.info

Džordan Belfort, pravi Vuk s Vol Strita 17. novembra u Zagrebu

Džordan Belfort

Na jedan dan, zagrebački “Mozaik Event Centar” će postati kulisa filma Vuk s Vol Strita, a posjetioce 17. novembra neće dočekati Leonardo DiKaprio, nego Džordan Belfort, pravi vuk prema čijim je memoarima i nastala poznata holivudska ekranizacija.

Bivši broker, koji je zbog manipulisanja dionicama kažnjen zatvorskom i novčanom kaznom, Džordan Belfort, danas je jedan od najpopularnijih, ali i najkontroverznijih svjetskih motivacijskih govornika. U svojim istupima otvoreno progovara o svojem sukobu sa zakonom, nužnosti poslovne etike i cijeni koju je platio, a na konferenciji “The Wolf Strikes Again” će kao glavna zvijezda publici podijeliti ono u čemu je najbolji – kako postati, prodavati i razmišljati kao vrhunski prodavač.

Konferencija “The Wolf Strikes Again” kruna je Prodajne umne postavke, jedinstvenog koncepta događaja, edukacije i netvorkinga osmišljenog kako bi pomogao u unaprjeđenju prodajnih vještina, iz kojeg stoji već uigrana ekipa – iskusni predavači, komunikatori i edukatori uz podršku poznatog preduzetnika Ognjena Bagatina, ujedno i govornici na konferenciji.

“Za Belforta zasigurno možemo reći da je jedan od najboljih, ali ne možemo poricati da ima kriminalnu prošlost, zato je ujedno i kontroverzan govornik o temama prodaje.

Međutim, poruka koju želimo prenijeti je da se ne trebamo fokusirati isključivo na negativne strane, nego na ono dobro što nam dobro može ponuditi, a kada je riječ o Belfortu, riječ je o vrhunskom predavaču”, navodi ekipa iz Prodajne umne postavke i zaključuje kako je Belfort jedan od rijetkih koji otvoreno progovara o greškama s kojima se susreo na svom poslovnom i prodajnom putu, navodi “Klik”.

Exit mobile version