Site icon olovka.info

Dvostruka pobjeda kadeta i juniora FK Sloga Doboj protiv FK Ilićka 01 iz Brčkog VIDEO

matija drljic

Proteklog vikenda kadeti i juniori dobojske FK Sloga odigrali su redovno, 5. kolo Omladinske lige BiH – sjever A. U nedjelju, 26. septembra dočekali su FK Ilićka 01 iz Brčkog i ostvarili pobjede u obje kategorije. Kadeti su pobijedili 5:0, a juniori 2:0.

Kadeti su nastupili u sastavu: Dragiša Kuzmić (golman), Boris Dujaković, Minja Tatić (kapiten), Stefan Lazarević, Ognjen Šešlak, Matija Drljić, Đorđe Nikić, Danilo Cvijanović, Đorđe Jović, Nikola Sušić i Duško Cvjetković. Rezervni igrači su bili Amir Avdaković (golman), Aleksandar Vitlešević, Saša Todorović, Igor Zarić, Teodor Glavinić i Lazar Ačkar. Svi su ušli tokom drugog poluvremena. Trener kadeta FK Sloga je Dejan Pešić.

Strijelci za Slogu bili su Đorđe Nikić (2), Đorđe Jović, Ognjen Šešlak i Saša Todorović.

Kadeti FK Sloga trenutno su drugi na tabeli sa deset bodova.

FK Sloga Doboj – FK Ilićka 01 Brčko (kadeti)

Juniori FK Sloga nastupili su u sastavu: Ajdin Žilić (golman), Gliša Manojlović, Albin Omić, Ahmed Kunalić, Srđan Ćatić, Tarik Jašarević, Belmin Kikić, Stefan Arsić, Bojan Kitić (kapiten), Kosta Kuzmić i Njegoš Lukić. Rezervni igrači: Elvedin Durmić (golman), Armin Hadžikadunić i Pavle Blagojević. Svi su u igru ulazili u drugom poluvremenu. Trener juniora FK Sloga je Anđelko Tadić.

Golove su postigli Belmin Kikić i Tarik Jašarević, a juniori su trenutno treći na tabeli sa 15 bodova, isto kao prvi i drugi na tabeli, NK Zvijezda iz Gradačca i FK Mineral iz Teslića.

Exit mobile version