Site icon olovka.info

Dženifer Lopez poslije prve bračne noći – Pospana i nasmijana pokazuje prsten FOTO

Dženifer Lopez

Dženifer Lopez i Ben Aflek vjenčali su se u Las Vegasu juče, a pjevačica je danas objavila fotografiju u hotelu nakon prve bračne noći.

Nasmijana i pod jorganom, Lopez je ruku sa prstenom okrenula ka kameri, dok je u objavi napisala da fotografije sa ceremonije fanovi mogu da pogledaju na njenom blogu.

Lopez i Aflek obnovili su romansu prošle godine, dvadeset godina nakon što su prvi put bili zajedno. Ove zvijezde su prvo počele da se zabavljaju 2002. godine, tokom veze su se vjerili, ali su raskinuli dve godine kasnije.

U međuvremenu i Ben i Lopez su imali po jedan brak iza sebe, glumac je imao i nekoliko romansi sa poznatim ličnostima, a od maja prošle godine krenule su glasine o tome da se ponovo viđaju.

“Benifer”, kako je javnost nazvala ovaj par, ozvaničio je svoju vezu nedugo nakon glasina, a sinoć su se vjenčali u intimnoj ceremoniji u Las Vegasu.

“Uspjeli smo. Ljubav je prelijepa. Ljubav je nježna. I ispostavilo se da je ljubav strpljiva…. Sinoć smo odletjeli u Vegas, stajali u redu za dozvolu s još četiri para, i svi su putovali na isto putovanje do prijestonice vjenčanja svijeta”, napisala je Lopez fanovima u svom biltenu On JLo 17. jula.

Exit mobile version