Site icon olovka.info

Dupla kruna za TK Doboj i tenisku “Denza” akademiju na državnom prvenstvu U-12, šampioni Sara Tripić i Adian Kurtćehajić! FOTO

Nastavlja se dominacija dobojskih tenisera u juniorskim teniskim kategorijama na teritoriji cijele države. Igrači najboljeg teniskog kluba u Republici Srpskoj dominirali su na Državnom prvenstvu za juniore do 12 godina koje je danas završeno u Banjaluci.

Adian Kurtćehajić, talentovani teniser iz Tuzle koji od prošle sezone trenira u TK Doboj jer je želio unaprijediti svoje teniske vještine kod trofejnog trenera Denisa Spahića u njegovoj “Denza” teniskoj akademiji, kao i mlada Sara Tripić, oboje aktuleni prvaci do 12 godina, novim titulama najavljuju uspješnu sezonu i nove trofeje u vitrinama TK Doboj.

Odličan rezultat ostvarila je i talentovana Jovana Jevtić, plasman u polufinale turnira sa nepunih 10 godina i osvojen prvi trofej u kategoriji do 12. godina.

Pored igrača, čestitke upućujemo i šefu stručnog štaba TK Doboj Denisu Spahiću koji iz sezone u sezonu potvrđuje svoj raskošni trenerski talenat, te potvrđuje epitet najboljeg teniskog trenera u BiH što su i ovog vikenda njegovi igrači potvrdili na terenu.

Čestitamo svim igračima i treneru Spahiću na titulama državnih prvaka za juniore i juniorke do 12 godina!

/Teniski klub Doboj/

Exit mobile version