Site icon olovka.info

Đoković raskinuo saradnju sa Ivaniševićem, novi trener već poznat?

trener novaka đokovića

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković raskinuo je saradnju sa hrvatskim trenerom Goranom Ivaniševićem.

Đoković je na društvenim mrežama objavio da je poslije pet godina raskinuo saradnju sa Ivaniševićem.

Najbolji teniser svijeta se trenutno u Beogradu priprema za nastavak sezone.

Novi Đokovićev trener već poznat?

Ovakva informacija je za sobom odmah povukla i brojna pitanja – ‘Da li je to pravi potez ?’, ‘Šta je sljedeći korak ?’ i slično, međutim jedno ipak prednjači, jedno se ipak izdvaja:

Ko će biti sljedeći trener Novaka Đokovića ?

S obzirom da već duže vrijeme ne radi sa dva trenera, tačnije od momenta kada se rastao sa Marijanom Vajdom, Hrvatski stručnjak je bio jedini trener u štabu srpskog tenisera, tako da potraga za novim trenerom je već krenula.

A možda se završila i prije nego što je počela.

Naime, snimci i slike koje su juče isplivali sa Novakovog treninga u Beogradu pokazuju jedno dobro poznato lice – Nenada Zimonjića.

Ziki je vidno, na pomenutim sadržajima, imao ulogu Đokovićevog trenera, a čak u jednom momentu prvi reket svijeta je tražio i savjet od starijeg i iskusnijeg kolege.

Da li je Zimonjić baš taj novi izabrani, ostaje da vidimo, ali da je ovo Đokovićevo jutrašnje saopštenje izazvalo buru u svijetu tenisa, jeste.

Novak ima vremena da donese odluku o tome sa kim će raditi ubuduće, a prvi naredni turnir mu je Masters u Monte Karlu od 7. do 14. aprila.

Đoković je prije Ivaniševića sarađivao sa Rikardom Pjatijem, Marjanom Vajdom, Todom Martinom, Borisom Bekerom, nakratko i sa Andreom Agasijemi Radenok Štepanekom.

Exit mobile version