Site icon olovka.info

Dobojski Željo bolji od Rudara iz Stanara u prijateljskoj utakmici, za Dobojlije debitovao Dražen Gostić

Fudbaleri Željezničara pripremaju se za start sezone u Regionalnoj ligi grupa centar. U pripremnoj utakmici na svom terenu savladali su novog regionalca Rudara iz Stanara sa 5:3.

U ekipi Željezničara polako se slažu kockice, ekipa se formira sa nekoliko novih igrača koji su pojačali klub.

Raduje što su u obje ekipe nastupali mladi fudbaleri, većina njih do 21 godine i nema sumnje da će ove dvije ekipe biti pravo osvježene u Regionalnoj ligi.

Iako je rezultat bio u drugom planu, večeras su naši momci imali malo više sportske sreće. Vidjeli smo nedostatke u igri koje ćemo pokušati poboljšati u narednom periodu. Takođe treba istaći da je nedostajalo po nekoliko standardnih igrača na obje strane koji su opravdano odsutni, kažu Željezničaru poslije prijateljske utakmice

Velika stvar za Železničar je što su na sinoćnjoj utakmici debitovali Sergeja Milačak i Ranko Predojević, dva momka rođena 2007. godine i nastupaju za kadetsku selekciju. Tek su napunili 16 godina i stekli pravo nastupa za seniorsku selekciju. U Dobojskom klubu su i ranije isticali da je cilj kluba je da njihova djeca igraju za seniorsku selekciju i oni će biti prioritet.

FK “Željezničar” – FK “Rudar” 5:3

Strijelci za FK Željezničar su bili Igor Cvijanović 3x, Matija Drljić i Dalibor Josić, a za Rudar su golove postigli Čanić, Vasić i Tadić.

Na ovoj prijateljskoj utakmici dobojski plavi predstavili su novog igrača Dražena Gostića koji je prošlu sezonu iz Ozrena iz Petrova. Igra na poziciji napadača. Izuzetno je brz i jedan od najboljih strijelaca Regionalne lige već duži period. 

Dražen Gostić

/Nenad Vasić, olovka.info/

Exit mobile version