Site icon olovka.info

Dobojski Fudbalski klub Sloga predstavio osam pojačanja (FOTO)

dobojska sloga pojačanja

U prostorijama Fudbalskog kluba „Sloga“ predstavljeno je osam novih igrača, pojačanja dobojskog prvoligaša za novu takmičarsku sezonu. Osim jednog iskusnog fudblera, u klub je stiglo sedam mladića uzrasta os 19 do 22 godine, od kojih su dvojica povratnici u matični klub.

Osim iskusnog Aleksandra Milakovića, koji je stigao iz gradačačke „Zvijezde“, a u karijeri je još nastupao za Tekstilac iz Dervente, Tuzlu Siti i austrijski Lebensdorf, ostala pojačanja su mladi i talentovani igrači uzrasta od 19 do 22 godine.

Sloga teži ka vrhu tabele. Drago mi je što ću biti dio ovog tima. Veoma dobro sam primljen u klub i zahvaljujem se svima– izjavio je Aleksandar Milaković, FK „Sloga“.

Aleksandar Milaković, FK „Sloga“

Dolazim iz Novog Pazara po pozivu i preporuci šefa Stručnog štaba. Tu sam da pomognem klubu da ostvarimo zajedničke ciljeve koje smo postavili prije sezone, a to su plasman u sam vrh tabele– rekao je Danilo Đulčić, FK „Sloga“.

Danilo Đulčić, FK „Sloga“

Neki od igrača su novi-stari. Nakon izvjesnog vremena vraćaju se u „Slogu“. Dovođenjem mladih igrača, stvara se okosnica tima koji bi u skorije vrijeme mogao da ispuni zacrtane ciljeve, a to je osvajanje prvog mjesta i plasman u Premier fudbalsku ligu BIH. Uprava kluba nastoji da igrači i Stručni štab imaju odlične uslove za rad i treniranje.

Od imenovanja i promocije šefa Stručnog štaba pa do danas puno se radilo i razgovaralo o igračkom kadru koji bi mogao da nastupa za Slogu u narednoj sezoni. Šef je obavio razgovore sa dosta kandidata i ovo su igrači koji su odabrani za ostvarivanje zadataka, ciljeva i ambicija kluba za narednu sezonu– izjavio je Miroslav Kršić, predsjednik FK „Sloga“.

Miroslav Kršić, predsjednik FK „Sloga“

Novi šef Stručnog štaba Zoran Ćurguz u poslednjih nekoliko godina je afirmisao veliki broj mladih igrača, predvodeći s klupe ekipu banjalučkog „Željezničara“. Sličan posao ga očekuje i sada kada se nakon osam godina ponovo vratio na klupu „Sloge“.

Cilj nam je da se sa ovim igračkim kadrom izborimo za najviše plasmane. U naredne tri godine želimo sa ovom ekipom da ostvarimo najveći plasman. Na ovom se nećemo zaustavit. Moramo dovesti još pojačanja. Ako pogledate strukturu igrača koje smo doveli dva su golmana, tri odbrambena igrača, četiri vezna, a u narednom periodu moramo se pojačati sa napadačima– rekao je Zoran Ćurguz, šef Stručnog štaba FK „Sloga“.

Zoran Ćurguz, šef Stručnog štaba FK „Sloga“

Iza fudbalera Sloge je prva sedmica pripreme, koje će u cjelosti biti obavljene u Doboju. U narednim danima slijede prve kontrolne utakmice.

Foto: rtvdoboj.org/ FK “Sloga”

(RTV Doboj)

Exit mobile version