Site icon olovka.info

Dobojski džudisti iz JK Athlete M Doboj učestvovali na mini kampu u Zvorniku

Dobojski džudisti – članovi JK Athlete M Doboj, učestvovali su ovog proteklog vikenda na mini džudo kampu u Zvorniku koji je organizovao JK Srpski soko iz Zvornika, odnosno član zvorničkog džudo kluba, Dragan Božović VI Dan – nekadašnji reprezentativac Jugoslavije u saradnji sa džudo akademijom Jočić iz Pančeva.

Na mini kampu su, pored dobojskih džudista, učestvovali džudisti iz džudo klubova Obrenovac i Lukavac.

Kamp je vodio Miroslav Jočić VI DAN, član JK Akademija Jočić iz Pančeva, inače višestruki prvak Jugoslavije u svojoj kategoriji i višestruki osvajač evropskih medalja.

Pored proslavljenih džudista poput Božovića i Jočića, na kampu su učestvovali i Gordana Filipović, reprezentativka Srbije, inače članica JK Hajime iz Obrenovca.

Dobojski JK predvodili su Goran Petrović i Slavko Marić, uz učešće mlađih takmičara – članova JK Athlete M Doboj, koji su mogli steći nova džudo znanja od velikana džudoa na ovim prostorima.

Članovi dobojskog JK Athlete M neizmjerno su zahvalni gospodinu Draganu Božoviću na pozivu za učešće i gostoprimstvu, kao i gospodinu Miroslavu Jočiću na izvanrednoj prezentaciji džudoa.

Exit mobile version