Site icon olovka.info

Dobojska OŠ „Milan Rakić“ iz Bukovice Velike priredbama i sportskim aktivnostima obilježava školsku slavu – Svetog Savu FOTO/VIDEO

Priredbama i sportskim aktivnostima školska slava „Sveti Sava“ obilježava se u Osnovnoj školi „Milan Rakić“ u Bukovici Velikoj. Osim u centralnoj priredbe se organizuju i u područnim školama.

Himnom o Svetom Savi počelo je obilježavanje ove školske slave u područnoj školi u Malom Prnjavoru. Uslijedila je potom molitva i lomljenje slavskog kolača. Đaci ove škole pripremili su bogat kulturno-zabavni program. Recitacije, igra i gluma bili su dio ove svetosavske priredbe. Za đake ove škole obezbijeđeni su i paketići.

Pored priredbi, Osnovna škola „Milan Rakić“ organizuje i svetosavski turnir u malom fudbalu. Ove godine organizovali su ga po šesti put, a podršku su dobili od grada Doboja, Sport parka Rudanka i Eparhije zvorničko-tuzlanske.

Od ukupno osam ekipa dva su tima sastavljena od djevojčica. Nakon otvaranja turnira i dječaci i djevojčice odmah su zaigrali na terenu u balonu Sport parka Rudanka.

Exit mobile version