Site icon olovka.info

Dobojska odbojka se kroz novoosnovani Gradski odbojkaški klub “Sloga” vraća na zlatna vrata! FOTO GALERIJA

Večeras, 17. juna, u 18.00 časova, u sali Skupštine grada Doboja, održana je Osnivačka skupština inicijativnog odbora Gradskog odbojkaškog kluba “Sloga” Doboj.

GOK Sloga Doboj

“Ideja ovog Inicijativnog odbora, u sastavu Jelena Kuzmanović, Arsenije Paravac i moja malenkost, je da odbojku u Doboju vratimo u redovno mogući izbor mladih ljudi za bavljenje sportom, te da je omasovimo i  da, uz ostale sportove, postane okosnica razvoja i vaspitanja mladih. U prvom periodu GOK “Sloga” Doboj će funkcionisati sa mlađom ženskom selekcijom, a u narednom periodu ćemo, putem Društva pedagoga fizičke kulture, čiji je Arsenije predsjednik, regrutovati talentovane učenike iz dobojskih osnovnih i srednjih škola, te kroz školu odbojke doći i do kvalitetne muške selekcije. Moram napomenuti da smo prije samog zakazivanja Osnivačke skupštine razgovarali sa gospodinom Borisom Jerinićem, gradonačelnikom Doboja, pa se mogu pohvaliti i ponositi činjenicom da će GOK “Sloga” Doboj imati nesebičnu podršku Gradske uprave našeg grada. U prilog tome govori i činjenica da će Sanja Vulić, uvažena poslanica u Parlamentu BIH, aktivno učestvovati u radu GOK-a kao član skupštine i, vjerovatno, Upravnog odbora. To nama, kao Inicijativnom odboru, predstavlja veliku čast i zadovoljstvo”, rekao je Dragan Prodić, danas imenovani predsjednik GOK-a.

Tokom zasjedanja Skupštine izneseni su prijedlozi i planovi rada kluba. Predsjednik Upravnog odbora je Kuzmić Anđelka, dok su Vulić Sanja, Kuzmanović Jelena, Paravac Arsenije, Tatić Siniša, Mikić Boris i Blagojević Ljubiša članovi UO GOK Sloga Doboj.

U prvi sastav Skupštine kluba uključeni su pedagozi, pravnici, nastavnici, direktori škola i državnih preduzeća, bivši odbojkaši, sportisti i sportski radnici.

Fotografije sa Osnivačke skupštine GOK “Sloga” Doboj pogledajte u galeriji:

Foto: Sport i mladi

Exit mobile version