Site icon olovka.info

Dobojlija Dragan Đurić u polufinalu “Zvezda granda”! FOTO/VIDEO

dragan đurić zvezde granda četvrtfinale

U drugoj četvrfinalnoj večeri ovogodišnjeg regionalnog muzičkog takmičenja “Zvezde granda“, Dobojlija Dragan Đurić je još jednim sjajnim nastupom, ostvario plasman u polufinale ovogodišnjeg takmičenja.

Dragan je nastupio u duelu sa sjajnom Martinom Jozinović iz Kaknja kao drugi par večeri. Pošto su oboje imali po 6 glasova žirija, uslijedilo je preglasavanje u kojem je Martina dobila više glasova zbog zaista perfektnog audio-vizuelno nastupa, pa se plasirala direktno u polufinale. Dragan Đurić je odlukom Saše Popovića i zbog rezultata ostalih takmičara od kojih mnogi nisu dobili svih 6 glasova, izbjegao baraž, te se i on direktno plasirao u polufinale ovogodišnjih “Zvezda granda”.

Za prvu pjesmu Đurić je odabrao pjesmu Kemala Malovčića “Rekla si mi da ne voliš zimu”, a za drugu “Bosno moja jabuko u cvijetu”, Miloša Bojanića. Žiri je imao nekih zamjerki ovaj put, zamjerki na malu bezvoljnost Draganovu i nedostatak dinamike pri pjevanju, što je posebno istakao Bosanac u svom komentaru Draganovog nastupa.

Dragan Đurić i Martina Jozinović u pripremi za četvrtfinalni nastup

Žiri o nastupu Dragana i Martine

Prva je svoj sud dala Ana koja je imala zamerke na Draganov račun.

Dragane, malo si lošiji nego što smo na tebe navikli, nisi blistao. Pokušavam da nađem opravdanje iako sam glasala i volim kako ti pevaš. Martina, ja ne znam šta si bolje pevala, fenomenalna bez greške, sa emocijom– objasnila je Bekuta, na šta se nadovezao Bosanac sa sličnim stavom.

Đuriću, bezvoljno, uplašeno, suviše kalkulacije. Oću da ga bušim zato što je on meni drag i iz Bosne je, nije bilo dinamično, sve je bilo ravno. Martina, nemoj više pevati Marijine pesme one su mi se počele i dopadati, kakvu ti imaš erotiku u prvim taktovima nastupa i tvog obraćanja to je čudo jedno– rekao je Stojković.

Snežana je pohvalila oba kandidata, s tim što je prednost dana Martini koja je po njenom mišljenju bila savršena.

Dragane, protiv Martine glasati je besmisleno. Bio si dobar, u baražu skoncentriši se i ti to možeš. Ti, pobednik, ti si apsolutno vrh od kada si se pojavila– rekao je Mili.

Viki je pohvalila oba kandidata koja su stilski potpuno drugačija i koja su po njenom mišljenju bila odlična, ali da je prednost dala narodnjacima. Đole je takođe prednost dao Draganu čime je hteo da mu da vetar u leđa.

Na kraju, Marija se obratila svojoj kandidatkinji koju žiri iz kruga u krug hvali.

Ja sam i u prošloj emisiji govorila o ovoj tematici favorita, mani se ćorava posla, idi vežbaj, pevaj i zaboravi na tu priču, u redu?- šestoka je Marija prema svojoj kandidatkinj, na šta je on apotvrdno odgovorila, dok je Ceca pohvalila svog kandidata.

Dragan je ovim plasmanom u polufinale ostvario već jedan cilj jer svi polufinalisti imaju pravo na potpisivanje ugovora sa Grandom, tako da ostaje samo borba za finale i još bolji plasman i, eventualno, vrlo vrijedne nagrade.

Nastup Dragan Đurića možete vidjeti od 29:30:00 snimka cijele emisije “Zvezde granda” od 17. juna 2023.
Exit mobile version