Site icon olovka.info

Dobojlija Dragan Đurić u finalu “Zvezda granda”!!! Žiri oduševljen, mentorka Ceca presrećna FOTO/VIDEO

Dobojlija Dragan Đurić ostvario je veliki uspjeh večeras u “Zvezdama granda” jer se ponovo, kao i svaki put dosad, sa svih 6 glasova žirijo plasirao direktno (bez baraža) u veliko finale ovogodišnjeg regionalnog muzičkog spektakla “Zvezda granda”.

Dragan Đurić iz tima Cece Ražnatović nastupio je u duelu sa Dženanom Rakićem kome je mentor Đorđe David. Obojica su oduševili žiri fantastičnim nastupima zbog čega su ispraćeni ovacijama zasluženo dobivši po 6 glasova. Dragan Đurić ponovo je pjevao dvije narodne pjesme – prvu „Put me zove“ od Halida Bešlića i Sinanov hit „Sudbina me na put šalje“ dok je Dženan ostao u pop-rok maniru kao i do sada pa je pjevao “Noć kad si se udavala“ od Prljavog kazališta i „Zašto praviš slona od mene“ od Dina Dvornika.

Osvojenih 6 glasova međutim, večeras nije bilo dovoljno da bi se plasirali u veliko finale „Zvezda Granda“, već im je potreban i sedmi glas koji dodjeljuje produkcija na čelu sa Sašom Popovićem, koji je riješio da produži neizvjesnost.

Draganov nastup možete pogledati od1:33:20 snimka polufinalne emisije

Saša Popović nije želio da donese odluku da li će neko od njih dvojice proći dalje pre nego što čuje mišljenje članova žirija, a prva je svoje glasove obrazložila Snežana Đurišić.

Dva dobra kandidata. Malu prednost bih dala kanididatu broj dva, ali i kandidat broj jedan je bio savršen – rekla je Snežana.

Njen kolega iz žirija Aleksandar Milić Mili bio je zadovoljan trudom i energijom.

Kandidat broj jedan, nije to bilo bajno, ali si ti pokazao da si kompletan pjevač. Izabrao si jako težak repertoar i ja sam se zamislio da li bih ja otišao na ovaj nastup. Bih, otišao bih i zato si dobio glas, i to je najvažnije – rekao je Mili, a drugom kandidatu je poručio da ide samo naprijed.

Marija Šerifović istakla je da su oba kandidata bila dobra, a isto mišljenje imala je i Viki Miljković.

Ma obojica fenomenalni. Dženane, ti znaš da ja navijam za tebe od početka – rekla je Viki, na šta se drugi kandidat zahvalio.

Da su oba takmičara bila na visini zadatka smatrala je i Ana Bekuta, a Dragan Stojković Bosanac je želio da se kandidati približe jedan drugome.

Hajde priđite obojica, neću vam mjeriti noseve. Ja ću reći: tako se pjeva u Bosni – poručio je Boske takmičarima koji dolaze iz Doboja i iz Bihaća.

Nakon što je saslušao mišljenje članova žirija Popović je dao sedmi glas i prelomio da oba kandidata idu direktno u veliko finale, što je ispraćeno ovacijama, a mentori su im čestitali na sceni.

Ja sam presrećna, ovo je moj prvi kandidat koji je prošao direktno u finale – rekla je Ceca.

Finale će biti održano sutra, u subotu 24. juna 2023, uz direktan prenos na Nova BH.

Exit mobile version