Site icon olovka.info

DOBOJ: VLADO JAGODIĆ ZNA RECEPT Jedna stvar je od presudne važnosti za opstanak

vlado jagodić

Iskusni stručnjak Vlado Jagodić ne plaši se izazova na klupi Sloge iako je u Doboj stigao u delikatnom trenutku, kada je ekipa u seriji loših rezultata i u grupi najugroženijih timova.

Čovjek koji ima veliko iskustvo u Premijer ligi podvlači da je od presudne važnosti osvajati bodove na domaćem terenu, koji je za Slogu cijele sezone Modriča, jer još nije gotova rekonstrukcija „Luka“.

Moramo da budemo svjesni da je svaki izgubljen bod na domaćem terenu veliki korak unazad. Razlike na tabeli su male, „pola“ lige se bori za opstanak i nijanse će odlučivati. Izuzetno cijenim kolegu Zorana Ćurguza sa kojim sa u prijateljskim odnosima. Cijenim njegov rad, sve što je učinio sa Slogu. Selektirao je ovu ekipu, a rezultati moraju biti odraz ne samo njegovog rada, već i zalaganja igrača. Dobojlije su u prvom dijelu šampionata bile primjer svima, ali je nešto krenulo nizbrdo – naglasio je Jagodić za „Glas Srpske“.

On se nada da će promjena na klupi imati psihološki efekat na ekipu i da će doći serija boljih rezultata.

Uvijek su smjene na klupi bile psihološka injekcija i uglavnom su pozitivno djelovale na ekipu. Očekujem da i sada bude tako, a ono čemu moramo težiti je da što prije dođemo na nivo igara, koje je Sloga pružala u prvom dijelu sezone – nastavio je Jagodić.

Debi na klupi Sloge Vlado Jagodić će imati u 24. kolu Premijer lige BiH kada će Sloga na stadionu Dr Milan Jelić ugostiti Velež. Ono što je dobro, u toku je reprezentativna pauza, pa će Jagodić imati vremena da dodatno upozna igrače i pokuša da implementira svoj stil.

FOTO: Siniša Pašalić/RAS SRBIJA

/Dušan Repija, SrpskaInfo/

Exit mobile version