Site icon olovka.info

DOBOJ: U rijeci Spreči kod Doboja pronađeno beživotno tijelo Dragana Ljubičića, danas obdukcija tijela u Zavodu za sudsku medinicu u Banjoj Luci

Dragan Ljubičić Ljuba doboj

Kako portal olovka saznaje, danas, u ponedjeljak, 10. oktobra 2022, oko 17 časova, u rijeci Spreči nadomak Doboja, lokalni ribari pronašli su beživotno tijelo Dobojlije Dragana Ljubičića Ljube, čiji je nestanak zvanično prijavljen Policijskoj stanici Doboj u srijedu, 5. oktobra 2022, oko 21. 50.

ZVANIČNO SAOPŠTENJE POLICIJSKE UPRAVE DOBOJ

Policijski službenici Policijske uprave Doboj, 10. oktobra 2022, operativnim radom na terenu došli su do saznanja da je u koritu rijeke Spreče, u mjestu Stanić Rijeka, područje opštine Doboj Istok, Federacija BiH, pronađeno beživotno tijelo nepoznatog muškog lica, te da se najvjerovatnije radi o nestalom Draganu Ljubičiću iz Doboja, čiji je nestanak Policijskoj stanici Doboj 1 prijavljen 5.1 oktobra 2022. Izvršenim prepoznavanjem lica, potvrđeno je da se radi o nestalom Draganu Ljubičiću. U petodnevnoj potrazi za nestalim učestvovali su policijski službenici Policijskih stanica Doboj 1 i Doboj 2, Jedinica žandarmerije Policijske uprave Doboj, posebne snage policije te mnogobrojni mještani, lovačka i druga udruženja. Obdukcija tijela pronađenog lica će biti izvršena danas u Zavodu za sudsku medinicu u Banjoj Luci.

Policijska uprava Doboj
Exit mobile version