Site icon olovka.info

DOBOJ/STANARI Od danas do 1. avgusta potpuno zatvoren put Doboj – Stanari zbog klizišta u Ljeskovim Vodama.

klizište ljeskove vode

Na regionalnom putu RI-2102, dionica Razboj – Rudanka, na lokaciji prevoj Ljeskove vode, zbog sanacije klizišta saobraćaj je do 1. avgusta 2023. godine potpuno obustavljen. Vozila će se u navedenom periodu preusmjeravati alternativnim pravcima Razboj-Gornja Vijaka-Derventa-Doboj i Razboj-Tedin Han-Doboj.

Saobraćaj se u Republici Srpskoj odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima; sporije se vozi na putevima na kojima se izvode sanacioni radovi gdje je obavezno poštovanje privremene signalizacije koja reguliše saobraćaj. Skrećemo pažnju i na učestale odrone na brojnim dionicama, kao i na povećanu opasnost od klizišta.

Zbog izgradnje dionice autoputa od petlje Johovac do Vukosavlja, izmijenjen je režim u odvijanju saobraćaja na petlji Johovac. Izmjena režima saobraćaja je i na petlji Rudanka, zbog izgradnje dionice autoputa od mosta Rudanka do tunela Putnikovo brdo 2. (do 31.12.2023.)

Zbog aktiviranih klizišta, jednom saobraćajnom trakom, naizmjeničnim propuštanjem vozila, saobraćaj se odvija na regionalnom putu R-476 Ukrina-Gornja Vijaka.

Do 14. jula 2023, zbog izvođenja deminiranja terena na regionalnom putu R-I 3104 Podnovlje – Polje (kod deminerskog gradilišta MSP Gornji Božinci) dolaziće do privremene obustave saobraćaja svakim radnim danom u vremenu od 8:00 do 15:00 časova. Obustava će se vršiti na način 30 minuta obustave, a propuštenje saobraćaja 10 minuta.

Foto /Viber grupa-privatna fotografija/

/AMSRS/

Exit mobile version