Site icon olovka.info

DOBOJ: Sloga poražena od Jedinstva u Brčkom, domaćini meč počeli štrajkom (FOTO+VIDEO)

jedinstvo brčko sloga doboj

Fudbaleri dobojske Sloge poraženi su danas na gostovanju u Brčkom u okviru 23. kola M:tel Prve lige Republike Srpske od posljednjeplasirane ekipe prvenstva Jedinstva rezultatom 2:1 (1:0)

Inače, fudbaleri Jedinstva iz Brčkog su današnju utakmicu sa Slogom iz Doboja počeli na neobičan način. Nezadovoljni činjenicom da im se duguje novac sjeli su na teren. Fudbaleri Sloge su bili solidarni sa svojim domaćinom i nisu željeli igrati dok fudbaleri Jedinstva nisu ustali.

FK Jedinstvo je povelo 1:0 u 45. minutu iz jedanaesterca, siguran je bio igrać domaćih Branislav Šer. Sloga je preko Stefana Savića na početku drugog poluvremena u 49. minutu došla do izjednačenja rezultata na 1:1. I kada se činilo da je podjela bodova na vidiku, fudbaleri Jedinstva su golom Stojana Vasiljevića u 89. minutu došli do pobjede i za njih važna tri boda u borbi za opstanak u ligi.

Nakon 23. kola Sloga zauzima trinaesto mjesto na tabeli sa 27 osvojenih bodova i gol razlikom 26:24 (+2).

U narednom 24. kolu koje je na programu 24. aprila (subota) Sloga će na „Lukama” dočekati ekipu prnjavorskog Ljubića. Utakmica se igra sa početkom u 16:30 časova.

Rezultati 23. kola:

Tabela:

(RTV Doboj/SportDC)

Exit mobile version