Site icon olovka.info

DOBOJ: Petrović – Dižu tenzije jer su svjesni da ne mogu pobijediti

obren petrović izbori 2020

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Doboj Obren Petrović istakao je da su predstavnici pojedinih političkih partija, svjesni da ne mogu pobijediti na današnjim lokalnim izborima, od samog izbornog jutra počeli sa manipulacijama i dižu tenzije.

“Ovo je dan demokratije i dan kada građani treba slobodno da ostvare svoje biračko pravo. Međutim, ovi koji su svjesni da su izborni gubitnici u Doboju ne mogu to da prihvate smireno i stoički, već izmišljaju, iznose neistine i konsturišu scene”, istakao je Petrović.

On je rekao za Srnu da SNSD, kao i sve stranke ima jednako učešće u biračkim odborim.

“Čista laž je da je DNS povukao svoje ljude, oni su i dalje na većini biračkih mjesta i neka su. Smatram da treba da isprate izborni proces, jer mi sa 13.000 članova u bazi, od kojih je 7.432 danas na terenu, nemamo šta kriti, niti bistru vodu mutiti”, rekao je Petrović.

On je naglasio da iz svoje nemoći gubitničke političke partije pokušavaju da izbore predstave neregularnim i traže da budu poništeni.

“Taj njihov bunt je već ranije isplaniran i organizovano, pravi scene tamo gdje ih nema. U neku ruku ih razumijem, jer nije lako gubitnik biti, ali izbornu volju naroda ne mogu promijeniti. Narod glasa za one kojima vjeruju i koji rade za njihovu bolju budućnost, a to je SNSD, partija kojoj vjeruju”, zaključio je Petrović.

Foto: atvbl.com

Izvor SRNA

Exit mobile version