Site icon olovka.info

POLICIJSKA UPRAVA DOBOJ: Oduzeto više pušaka i municije

policijska uprava doboj

U pretresu kuće u Doboju oduzeto je više pušaka i municije od lica iz ovog grada čiji su inicijali D.B. koje je prethodno poljoprivrednim alatom udarilo sugrađanina S.K, saopštila je dobojska Policijska uprava.

Pretres je izvršen na osnovu naredbe Osnovnog suda Doboj, a pronađena je i oduzeta malokalibarska puška, automatska puška, puška M-48, lovačka puška, municija i drugi predmeti.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji se izjasnio da ovo ima obilježje krivičnih djela neovlaštena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija i ugrožavanje sigurnosti.

Policija je uhapsila lice iz Doboja čiji su inicijali D.Š. zbog osnova sumnje da je izvršilo krivično djelo nasilničko ponašanje.

Za ovo lice postoji osnov sumnje da je u 3.35 časova u Ulici cara Dušana u Doboju fizički nasrnulo na lica iz ovog grada čiji su inicijali H.A. i A.D, nakon čega je razbilo bočno staklo na putničkom automobilu “mercedes” vlasništvo lica A.D.

Ovo lice je odbilo da se podvrgne alko-testiranju i testiranju na prisustvo droge u organizmu.

Pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj su oko 21.00 čas uhapsili lice čiji su inicijali M.B. sa područja Maglaj u Federaciji BiH, pješaka kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2,91 promila.

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su četiri krivična djela i dvije saobraćajne nezgode. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira. 

/SRNA/

Exit mobile version