Site icon olovka.info

DOBOJ: Fudbaleri Sloge i Željezničara bez bodova, Trebavi i Vučijaku po tri boda

doboj fudbal

Fudbaleri dobojske Sloge u okviru 7. kola M:tel Prve fudbalske lige RS poraženi su u Kozarskoj Dubici od domaćina ekipe Borac rezultatom 2:0. Sloga nakon odigranih sedam kola zauzima osmo mjesto na tabeli sa 11 osvojenih bodova. U narednom kolu sljedećeg vikenda Sloga će u ulozi domaćima odmjeriti snage sa ekipom Jedinstvo iz Brčkog.

U okviru 7. kola Regionalne lige FS RS – Centar lider na tabeli Trebava ostvarila je šestu pobjedu deklasiravši na svom terenu ekipu Zvijezda iz Kakmuža sa 6:0. Željezničar je još jednom razočarao na domaćem terenu, bolja je bila gostujuća ekipa FK Vranjak 1:2. Vučijak je u Majevcu slavio 4:2 protiv Skugrića, a Hajduk je u Kožuhama identičnim rezultatom bio bolji od Ukrine iz Čečave, dok su Naša krila u Kostajnici osvojila tri boda pobijedivši ekipu Rudanke sa 3:0.

U okviru 5. kola Područne fudbalske lige RS Doboj – Brod ekipa BSK iz Bušletića osvojila je na domaćem terenu tri boda slaviviši sa minimalnim rezultatom protiv ekipe Borac iz Kotorskog. Polet iz Podnovlja poražen je na gostovanju u Osinji od domaće ekipe Borac sa 4:1, OFK Pridjel se sa gostovanja u Zborištu vraća sa punim plijenom, pobijeđena je istoimena ekipa minimalnim rezultatom, dok su Ozrenski sokolovi osvojili bod odigravši u Liješću sa istoimenom ekipom neriješeno nepopularnim rezultatom.

Izvor RTV Doboj

Exit mobile version