Site icon olovka.info

DOBOJ: Derbi susret Sloge i Borca odlučiće jesenjeg prvaka Premijer lige BiH (FOTO)

rukomet borac bl sloga

Večerašnji derbi susret u Banjaluci između rukometaša dobojske Sloge i Borca iz Banjaluke odlučiće jesenjeg prvaka Premijer lige BiH.

Dobojska Sloga je trenutno vodeća na tabeli. Borba za jesenjeg šampiona BiH je kažu od velikog značaja za ovaj klub. Šef stručnog štab je zadovoljan kako je protekla polusezona.

Polusezona je protekla u zaista jednom lijepom ozračju. Igrali smo dobar rukomet, ali žao mi je što nije bilo naših navijača da to sve isprate. Međutim, nadam se da su to pratili preko raznih portala i vjerujem da će na proljeće uz pono bolje uvjete u vezi sa koronom biti pulike, te da ćemo se i dalje boriti da donesemo titulu u Doboj – izjavio je Mario Kelentrić, trener MRK „Sloga“ Doboj.

Mario Kelentrić, trener MRK „Sloga“ Doboj

Rukometaši dobojske Sloge kažu da rasterećeni idu u Banjaluku. Najzanimljiviju utakmicu su ističu igrali protiv Borca.

Borac je dobra ekipa i aktuelni je prvak BiH, tako da ćemo mi pokušati da učinimo sve što je u našoj moći da se vratimo iz Banjaluke neporaženi – rekao je Peđa Dejanović, kapiten MRK „Sloga“ Doboj.

Peđa Dejanović, kapiten MRK „Sloga“ Doboj

Znamo o kakvoj se ekipi radi i suvišno je na to trošiti riječi. Sigurno je da je ovo derbi između Borca i Sloge, bilo da se igra u Banjaluci ili u Doboju. Nadam se da ćemo mi dati svoj maksimum i odraditi utakmicu najbolje što možemo. Prije svega borićemo se do samoga kraja, pa neka pobijedi bolji – izjavio je Vladimir Stanković, igrač MRK „Sloga“ Doboj.

Vladimir Stanković, igrač MRK „Sloga“ Doboj

Derbi susret između Sloge i Borca igra se sutra sa početkom u 17 časova u Sportskoj dvorani „Centar“ u Banjaluci.

Direktan prenos utakmice možete pratiti na Facebook stranici RK Borac Banjaluka.

(RTV Doboj)

Exit mobile version