Site icon olovka.info

DOBOJ: Danas besplatna kontrola tehničke ispravnosti vozila

tehnički pregled Doboj

Auto-moto društva u Doboju i Tesliću danas će besplatno kontrolisati tehničku ispravnost vozila i njihovu pripremljenost za zimu u okviru preventivne kampanje Auto-moto saveza Republike Srpske “Bezbjedna vožnja u zimskim uslovima 2023”, najavljeno je iz AMS-a.

Besplatna kontrola u Auto-moto društvu “Doboj” organizuje se od 9.00 do 11.00 časova a u Auto-moto društvu “Teslić” od 13.00 do 15.00 časova.

Besplatnu kontrolu tehničke ispravnosti vozila i njihove pripremljenosti za zimu vršiće stručni tim AMS-a i “Optima” grupe.

Riječ je o kampanji čiji je cilj povećanje tehničke ispravnosti vozila koja saobraćaju na putevima Republike Srpske i njihovo bezbjedno učešće u zimskim uslovima, s obzirom na to da je od 1. novembra tekuće pa do 1. aprila naredne godine zimska oprema zakonski obavezna.

Kampanja “Bezbjedna vožnja u zimskim uslovima 2023” trajaće do kraja novembra i realizuje se uz pomoć Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, Ministarstva saobraćaja i veza Republike Srpske, kompanija “Optima” grupa i “Autoputevi Republike Srpske”, kao i lokalnih zajednica.

/SRNA/

Exit mobile version