Site icon olovka.info

DOBOJ: Dan otvorenih vrata za mališane Agencije za intelektualni razvoj i savjetovanje “Lavirint” (FOTO)

Pripadnici Policijske uprave Doboj danas su organizovali Dan otvorenih vrata za mališane Agencije za intelektualni razvoj i savjetovanje “Lavirint” iz ovog grada povodom obilježavanja krsne slave Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske Svetog Arhangela Mihaila.

Komandir Policijske stanice Doboj jedan Ljubiša Đukanović rekao je da su pripadnici ove stanice zajedno sa službenicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj i Jedinice žandarmerije, mališane, u skladu sa njihovim uzrastom, upoznali o načinima i metodama policijskog djelovanja, kao i materijalno-tehničkim sredstvima koja se koriste tokom obavljanja redovnih policijskih zadataka.

Đukanović je izjavio novinarima da su mališani, osim opreme i naoružanja, interesovanje pokazali i za pritvorske prostorije, kao i za računarsku opremu i video nadzor.

“Pripremili smo i male darove za male sugrađane jer su oni naša budućnost i na njima će sutra ostati naša Republika Srpska”, istakao je Đukanović.

Ljubiša Đukanović, komandir Policijske stanice Doboj 1

Vlasnik Agencije za intelektualni razvoj i savjetovanje “Lavirint” Emanuela Božić rekla je da je današnja posjeta dopunila programaske aktivnosti ovog vrtića o pravilima i kretanju u saobraćaju.

Emanuela Božić, vlasnica Agencije za intelektualni razvoj i savjetovanje “Lavirint”

Ona je dodala da je zadovoljna načinom kako su djeca prihvatila i reagovala na današnje druženje sa policijom, tokom kojeg su i recitovala prigodne pjesmice. 

Foto: srna.rs, rtvdoboj.org

SRNA

Exit mobile version