Site icon olovka.info

DOBOJ: 26. Božično-novogodišnji turnir u malom fudbalu 2020

bozićno novogodisnji turnir doboj

bozićno novogodisnji turnir doboj

Zbog renoviranja sale Srednoškolskog vcentra Doboj, ovogodišnji tradicionalni Božićno-novogodišnji turnir u malom fudbalu biće održan u Sportsko-rekreacionom centru “AM-Ačko” Doboj. Turnir počinje 2. i traje do 13. januara 2020. godine.

Sala u kojoj će se turnir ove godine igrati sastoji se iz kafića iz kojeg se gleda na teren, svlačionica, malom tribinom iza gola, parkingom, terenom sa vjestačkom travom…

Igraće se po sistemu 4+1 u svim generacijama, trajanje utakmica kod seniora je 2 x15 minuta, kod veterana, juniora i kadeta 2×10 minuta, dok će u selekcijama pionira, predpionira i generacijama škole fudbala trajanje utakmice zavisiti od broja prijavljenih ekipa, ali ne ispod 15 minuta po utakmici.

Nagrada i kotizacija je ove godine umanjena u kategoriji seniora iz objektivnih razloga. Maksimalan broj dolazaka da bi se turnir osvojio je dva puta za generacije seniora, veterana, juniora, kadeta, pionira i predpionira. Sve ove generacije pored pehara dobiće i novčane nagrade.

Seniori za osovojeno prvo mjesto dobijaju 5.000 KM, a nagrade za generacije veterana, juniora, kadeta, pionira i predpionira su u iznosu 70% od uplaćene kotizacije.

Generacije rođene 2009-2010-2011. i 2012. sve završavaju u jednom danu i, pored pehara, medalja i nagrada za najbolje pojedince, za pobjednike je obezbijeđen i vaučer Grafo Balkan firme GBT za pobjednike po generacijama.

Za učesnike turnira mlađih selekcija obavezan je identifikacioni dokumenat sa fotografijom.

Exit mobile version